wholesale@mpm-motorsports.com +86-29 88443679

Mukautetut nahkaiset vintage-moottoripyörälasit Harleylle

Linssin väri: kirkas / keltainen / värikäs / tummanruskea / hopea
Materiaali: ABS-kehys; vahvistettu PC-linssi
Runko: Korkealaatuinen ABS-materiaalikehys
Linssi: Kaksipuoliset vahvistetut PC-linssit
Vaahto: Pehmeä nahkapuuvillakehys
Joustava: Korkea joustava nauha
Ominaisuus: Tuulenpitävä / pölynkestävä / sumunesto / HD / UV-suoja / naarmuuntumaton
Koko: 7,5 x 3,2 ''
MOQ: 300pcs
Näyte: Voidaan hinnoitella näytteiden tekemiseksi
Pakkaus:
1.läpinäkyvä muovipussi + tavallinen valkoinen laatikko + laatikko
2. Läpinäkyvä muovipussi + räätälöity värilaatikko + laatikko
3. Läpinäkyvä muovipussi + musta EVA-kotelo + laatikko

Kuvaus

Tällaiset vintage-moottoripyörälasit käyttävät ihmiskehon optiikkamallia, ja niissä on hyvä ilmanvaihto, laaja näkyvyys ja sillä voidaan välttää voimakkaat tuulet, lumihiukkaset, mirage ja kaikenlainen voimakas valo. Nämä vintage-moottoripyörälasien linssit ovat PC-objektiivia. Lasi voidaan kovettaa, päällystää, sumua. Kovettumisen jälkeen lasit on varustettu loistavilla anti-törmäys- ja taittoikkunoilla; Pinnoituksen jälkeen lasitetut kykenevät estämään iskun ja naarmujen estämisen sekä 100% anti-UV-vaikutuksen. Tämä vanha moottoripyörä suojalasit on valmistettu tuotuista ABS-raaka-aineista, kuparirunko. Korkeampi kovuus ja kemiallinen kestävyys. Vahvempi joustavuus tuo vähemmän muodonmuutoksia tai rikkoutuneita. Tämän vanhojen moottoripyörälasien kehyssienet peitetään koriumilla, tarttuvat turvallisesti kasvoihin. Pilottisuojalasien pehmeät ja ihoystävälliset materiaalit välttyvät aiheuttamasta epämukavaa tunnetta kasvoillesi. Vanhojen moottoripyörälasien päähihna on 100% puuvillaa, säädettävä, liukumaton ja erittäin joustava päähihna, jota voidaan mukauttaa mihin tahansa päähän tyyppi.


Ominaisuudet:

1.Vahvistettu PC-linssi

Kaksipuoliset vahvistetut PC-linssit, joissa on UV400-suojaustoiminnot ja joiden siirtonopeus on 99%.

2.Soft nahkapuuvillakehys

180 ° taivutettavissa mukautuakseen moniin kasvoihin ja parantamaan hiekankestävyyttä.

3.ABS-kehys

Korkealaatuinen ABS-materiaalikehys, erittäin kova pinta, hyvä kemiallinen kestävyys, lisää joustavuutta, ei ole helppo muodonmuutos tai murtua.

4.Korkea elastinen nauha

100% puuvilla elastinen nauha, pituutta voidaan säätää vapaasti. Liukastumista estävä, erittäin joustava, sopii minkä tahansa tyyppiseen päähän.

5.Lightweight

Nämä atv-suojalasit ovat erittäin kevyitä taivutettavalla kehyksellä, voit tallentaa ne kilpa-suojalasien lasipussiin helposti ja kätevästi minne ikinä menetkin.

6.Multi-toimintoja

Nämä moottoripyörälasit, joissa on iskunkestävä PC-linssi, ovat tuulta, pölyä, likaa, sadetta, lunta, auringonvaloa vastaan. Ne suojaavat silmäsi, näyttäen niin viileältä, kun käytät sitä pelataksesi ulkona tai nauttiaksesi urheilusta, kuten hiihtämisestä, moottorikelkasta, luistimesta, kiipeilystä, moottoripyörästä ja polkupyörästä jne.

Custom leather vintage motorcycle goggles for HarleyCustom leather vintage motorcycle goggles for HarleyCustom leather vintage motorcycle goggles for Harley

Hot Tags: Mukautetut nahkaiset vintage-moottoripyörälasit Harleylle, nahkamoottoripyörälasit, vintage-moottoripyörälasit

Lähetä kysely